Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Rutes Reus: caminada popular Vilaplana-Reus

Fins al 12 de febrer de 2017

FINALITZADA!

Rutes Reus: caminada popular Vilaplana-Reus

La caminada popular Vilaplana – Reus obre el diumenge 12 de febrer el cicle de caminades populars Rutes Reus. Serà un recorregut lineal amb sortida a Vilaplana per les persones que optin pel recorregut llarg de 13 quilòmetres. També hi haurà l’opció de fer el recorregut Maspujols – Reus (7 quilòmetres) per les persones que desitgin fer un trajecte més curt. L’organització oferirà servei de bus per desplaçar els participants als punts de sortida segons l’itinerari escollit prèviament.

Les inscripcions a les caminades mantindran la condició de gratuïtes i ja es pot formalitzar la inscripció per la primera, a través de l'enllaçtretzesports.cat. Les caminades promogudes per la Regidoria d’Esports es realitzen amb l’organització tècnica de Reus Esport i Lleure SA en col·laboració de Tretzesports.

Horaris

Hora de sortida del servei d'autobús: 9h. Lloc: Plaça del les Oques.
Hora de sortida de la caminada: 10 h, des de Vilaplana.

Rutes Reus

Les «Rutes Reus, itineraris de salut i paisatge» són una invitació a recórrer la ciutat per fer salut i aprofundir en el coneixement del terme, ja que documenten de més d’un centenar de punts d’interès.

Inscripcions al web de Tretzesports

PREU

Inscripcions gratuïtesQUAN

el 12/02/2017

a les 10:00h

Et pot interessar...

Olimpíada Escolar de Reus 2024E
Esports

Olimpíada Escolar de Reus 2024

L'Ajuntament de Reus i el Consell Esportiu del Baix Camp, amb el suport del Reus Deportiu i del CN Reus Ploms, organitza la 42ena Olimpíada Escolar de Reus, amb l'objectiu de fomentar l'esperit de competició a les escoles i les actituds positives a la competició, amb la Targeta Verda.Aquest...

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.