Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Data Actual
Actes Programats

Sant Jordi 2018

Sant Jordi 2018

El Dia de Sant Jordi hi haurà a la plaça del Mercadal i als carrers del voltant un total de 100 parades, que corresponen a 12 floristeries, 13 llibreries, 83 entitats i 4 mitjans de comunicació. Enguany hi ha previst un extens programa d'activitats, amb un gran nombre de presentacions de llibres i altres activitats diverses, entre les quals, i amb motiu de la commemoració de l'Any Pompeu Fabra, es proposarà una activitat relacionada amb els mots encreuats i les paraules que proposin cadascuna de les parades que participaran a la Diada.

Els autors locals tindran el seu protagonisme el Dia de Sant Jordi, quan d'11 a 1 del migdia i de 4 de la tarda a 8 del vespre signaran les seves novetats. I també, al migdia, al Saló de Plens de l'Ajuntament amb la Recepció Institucional.

Finalment, una de les novetats del Sant Jordi d'enguany serà una carpa instal·lada a la plaça d'Evarist Fàbregas, i pensada especialment per als joves. És la Bibliochill de Kiku Mistu, una visió jove i distesa dels espais de lectura que pretén atraure l'atenció sobre el paper de la literatura a la vida.

15 anys de la Biblioteca Central Xavier Amorós
Els actes centrals de la celebració del 15è aniversari de la biblioteca seran el divendres dia 20 d'abril. A partir de les 18:30h de la tarda comença un acte amb tres apartats: la presentació de la fotografia d'Amorós realitzada per Ribas Prous; la presentació del fons Xavier Amorós, i la mostra musicada dels seus poemes. A les 8 del vespre, començarà una revetlla especial, dedicada a la biblioteca i també a Sant Jordi 2018. La coordinació anirà a càrrec de l'Escola del Terrer i consistirà amb diferents dj's que punxaran els vinils dipositats a la biblioteca Xavier Amorós i que procedeixen de l'antiga Ràdio Reus. Els músics que hi intervindran són:

  • Joan Reig, bateria d'Els Pets
  • Paul Transistor, líder de la formació The Transistor Arkestra
  • Blai Rosés, que serà DJ Ah!
  • i Alexandre Bonanit, músic, astròleg i melòman inclassificable

QUAN

el 23/04/2018

a les 10:45h

Et pot interessar...

Els Amics de les Arts - nova dataE
Arts escèniques

Els Amics de les Arts - nova data

Els Amics de les Arts - nova dataEls Amics de les Arts, com sempre i com mai els has vist!Tornen Els Amics de les Arts per presentar sobre els escenaris l'últim disc de la banda, que sortirà a la venda durant la primavera del 2020. El seu directe sorprendrà per explosiu i elèctric, alhora que...

On: Teatre Fortuny

Doctor Prats - nova dataE
Arts escèniques

Doctor Prats - nova data

Doctor Prats - nova dataEl FestribaletJa fa temps que els Doctor Prats senten la necessitat de destinar i crear un espai per als més petits i sembla ser que han trobat la recepta per posar remei a aquesta inquietud. Doctor Prats descarrega la seva música i la seva festa amb El Festribalet, un nou...

On: Teatre Fortuny

La dona del 600 - nova dataE
Arts escèniques

La dona del 600 - nova data

La dona del 600 - nova datade Pere RieraEls cotxes, ja se sap, són com una casa petita. I el 600, fins i tot, una mica més… En Tomàs és vidu, té més de setanta anys i el metge l’obliga a estar-se del cafè, la llet, la sal i els greixos. Viu sol i passa les hores com qui compta estels a...

On: Teatre Fortuny

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.