Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Seminari d'Actualització laboral

Seminari d'Actualització laboral

Seminari en línia, que té per objectiu fer un repàs, amb un enfoc molt pràctic, de les principals novetats legislatives, jurisprudencials i doctrinals sorgides en l'àmbit tributari durant 2020, així com de les novetats aprovades a final d'any que ja s'estan aplicant al 2021. També es debatrà sobre les últimes tendències de la Inspecció dels Tributs.

Aquest acte, obert a la ciutadania en general, està organitzat conjuntament per l'IMFE Mas Carandell i la Regidoria d’Empresa i Ocupació, juntament amb el despatx J&A Garrigues, SLP. 

S'oferirà a través de la plataforma Zoom, prèvia inscripció gratuïta. Un cop feta la inscripció i s'enviarà, el dia abans, l'enllaç per correu electrònic per tenir accés a la sala.

PREU

Sense cost per la persona usuària


VENDA D'ENTRADES


QUAN

el 25/02/2021

a les 09:30h


MÉS INFORMACIÓ

Mas Carandell

Et pot interessar...

Rally Costa Daurada LegendE
Altres

Rally Costa Daurada Legend

Prova exclusiva per a cotxes clàssics i històrics.

On: Plaça de la Llibertat

DIM21 Donem la benvinguda a la gent granE
Altres

DIM21 Donem la benvinguda a la gent gran

Convidem diferents grups de convivència estable d’usuaris a visitar els Museus de forma presencial seguint totes les mesures de seguretat i de salut pública. El principal objectiu és aconseguir que el grup participant passi una bona estona, a més de donar-los la benvinguda que es mereixen...

On: Museu de Reus · Espai plaça Llibertat

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.