Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Seminari en línia “Connectant lluites de resistència ambiental a Amèrica Llatina”.

Seminari en línia “Connectant lluites de resistència ambiental a Amèrica Llatina”.

Dins el projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans que l'Ajuntament de Reus hi participa a través del departament de Solidaritat i Cooperació, coincidint amb el Dia del Medi Ambient, aquesta jornada pretén generar un espai d’anàlisis, reflexió col·lectiva i posada en comú de reptes, reivindicacions i propostes entre defensors i defensores que treballen per la defensa de la terra i el medi ambient a Amèrica Llatina.

Es vol posar en valor i visibilitzar la tasca de les persones defensores de drets humans i ambientals, connectar les seves lluites per un món més just, equitatiu i sostenible, conèixer les seves estratègies de resistència i teixir xarxes de solidaritat, suport i protecció per fer front als diferents riscos i amenaces a què estan exposades.

Comptarem amb la participació de les defensores; Leiria Vay (Guatemala), Karen Taxilaga (Mèxic), Milena Florez (Colòmbia) i Reynaldo Dominguez (Hondures). La conducció de l’acte la farà el Miguel Pajares, president de la Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat, Dr. en Antropologia social i autor del llibre “Refugiats climàtics: un gran repte del segle XXI”.

Enllaç per seguir el webinar: https://www.youtube.com/watch?v=dBzjHfBK03A&feature=youtu.be

PREU

GratuïtQUAN

el 10/06/2021

a les 17:30h

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.