Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Data Actual
Actes Programats

Sessió informativa del Programa SEFED - Activitats de gestió administrativa (ADGD0308)

Sessió informativa del Programa SEFED - Activitats de gestió administrativa (ADGD0308)

Sessió informativa, d'accés lliure, adreçada prioritàriment a persones en atur, sobre el Programa SEFED d'Activitats de gestió administrativa (ADGD0308).

El Programa SEFED (Simulació d'Empreses amb Finalitats Educatives) permet assolir el Certificat de professionalitat oficial, de nivell 2, de la família d'Administració i gestió: Activitats de gestió administrativa (ADGD0308). La seva principal característica és que es treballa l'assoliment de competències a través de la metodologia de simulació d'empreses.

Durant aquesta sessió s'explicarà amb  detall el funcionament d'aquest programa subvencionat, així com el procés de selecció d'alumnes que es portarà a terme per a poder participar-hi.

En aquest moment el programa SEFED està pendent d'aprovació.

Informació del curs i preinscripció sense cost 

PREU

Sense cost per la persona usuàriaON

Mas Carandell (IMFE i Fundació)

Carrer de Terol, 1 43206

Com arribar-hi


QUAN

el 22/11/2023

a les 09:00h


MÉS INFORMACIÓ

Mas Carandell

LOCALITZACIÓ

Mas Carandell (IMFE i Fundació)

Mas Carandell (IMFE i Fundació)

Carrer de Terol, 1, 43206

Tel. 977 010 850

http://www.mascarandell.cat

[email protected]

Et pot interessar...

Juan Gómez, ChicueloE
Arts escèniques

Juan Gómez, Chicuelo

Juan Gómez, ChicueloGuitarraCaminos és el nou projecte del guitarrista Juan Gómez 'Chicuelo'. Fet de tangos, alegries, bulerías i granaínas, i amb una formació insòlita, obre nous camins sonors en el flamenco. El toque pur de Chicuelo, la delicada bateria de David Gómez i el virtuosisme del...

On: Teatre Fortuny

Observem, escoltem, toquem en famíliaE

Observem, escoltem, toquem en família

De la mà d'un educador i al llarg de la visita, utilitzant diferents recursos, els més petits i petites i els seus acompanyants, podran descobrir qui era l'arquitecte Antoni Gaudí a través dels personatges lligats a la seva vida, alhora que entendran els aspectes més essencials i...

On: Gaudí Centre Reus

Festes de barriE
Tradició i festes populars

Festes de barri

Festes de barri a Reus amb un seguit d´actes per a tots els públics.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.