Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Somniu

Somniu

Espectacle de dansa i teatre

Somniu
Espectacle de dansa i teatre

Aquesta nit he somiat que em despertava amb ganes de ser... i això he fet. Ara somio despert!

SomNiu és un espectacle de teatre/dansa creat a la ciutat de Reus amb artistes locals i que pretén reforçar la creació artística del territori i per al territori.

El projecte sorgeix d’una reflexió sobre la memòria i la percepció com a paradigma que condiciona el camí, tot reclamant la sinceritat dels somnis més interns com a via a la llibertat més innocent.

L'obra se centra en una reunió familiar que es veurà truncada per una tempesta solar que obligarà els personatges a confinar-se a casa. Aquesta afectarà la psicologia i la conducta dels personatges i els despullarà fins a desvelar els seus conflictes personals i entre familiars. Entre riures i plors aniran sorgint les veritats més internes i amagades.

Aquesta trobada pretén navegar entre aquells aspectes de la memòria que van ser crucials durant el passat i que van induir aquests personatges a col·locar-se en un determinat lloc dins del sistema familiar i la societat que els envolta. Les arrels d'aquest niu compartit els porten gradualment a recuperar, des del joc i la tendresa, indicis de la seva infància, permetent així recuperar una visió més àmplia de la seva realitat.

SomNiu, en definitiva, explora en el que ens interpel·la a totes i tots com és la creació constant del nostre camí en la pròpia constel·lació vital analitzant-ne els seus condicionants, i ens porta a reconciliar-nos amb els rols que tenim preestablerts i els lligams del passat, per afrontar el present d'una manera honesta i valenta.

FITXA ARTÍSTICA

Concepte i Coreografia: Marc Jubete
Direcció artística: Piermario Salerno
Autoria: Dámaris Pires
Traducció: Kristina Kellnerová
Música: Ture Rückwardt i Tabalers del Ball dels Diables de Reus.
Intèrprets: Marc Jubete, Blanca Pascual, Ernest Feliu, Aïda Pitarch i Ariadna Llussà
Cap tècnic: Patxi Torres i l’equip tècnic del Teatre Fortuny

 

Agraïments:

 

Cristina de Anciola, Coia Domingo, Cal Massó, Montse Grau, Montse Casals, Carme Mendiola, Marta Mas, Iván Rodríguez, Arnau Olesti, Alexandre Celma, Jordina Domènech, Cecília Savall, Anna Jubete, Joan Maria Llussà, Tabalers del Ball dels Diables de Reus

 

Agraïm també de tot cor l’ajuda que les nostres famílies i parelles ens han facilitat incondicionalment en tot moment del procés creatiu i fins a dia d’avui.

COL·LECTIU SOMNIU

Col·lectiu Somniu dona nom a l’equip artístic que s’ha format per a donar resposta a la creació d’aquest espectacle. Un grup que ajunta disciplines artístiques diverses i que posa en comú la passió i dedicació per l’art i el seu poder transformador.

Estem fets tots d’històries, experiències i moments determinants, anhels, aspiracions i somnis, records i desitjos; i són aquests els que ens porten a escollir com afrontem la nostra realitat.

Gràcies, salut i amor.
Col·lectiu Somniu

 

 

 

PREU

20 - 15 - 10


VENDA D'ENTRADES


ON

Teatre Fortuny

Plaça de Prim, 4

Com arribar-hi


QUAN

el 03/06/2023

a les 20:30h

LOCALITZACIÓ

Et pot interessar...

Ràbia ( o com l'11-S va canviar el món)E
Arts escèniques

Ràbia ( o com l'11-S va canviar el món)

Ràbia (O com l'11-S va canviar el món)Cicle Grans MestresRàbia -o com va canviar el món a partir de l'11-S- es presenta com una radiografia de la societat americana post-atemptat del World Trade Center. Una visió heterodoxa i polèmica del fet que va canviar la manera d'entendre la seguretat i...

On: Teatre Fortuny

ClímaxE
Arts escèniques

Clímax

ClímaxCicle Grans MestresRetrat del naixement, ascens i caiguda d'un grup de música que va arribar a assolir la fama a nivell global i va acabar enfonsant-se en l'oblit a causa de l'actitud controvertida i excessos dels seus membres. Una peça de teatre documental amb una banda sonora feta a mida...

On: Teatre Fortuny

Made in EnglandE
Arts escèniques

Made in England

Made in EnglandCicle Grans MestresEspectacle de teatre-dansa creat a partir de diverses dramatúrgies breus escrites per les veus més punyents de l'escriptura teatral britànica.Una sacsejada que ha corprès el públic de les millors escenes contemporànies angleses.Un impuls a partir del qual han...

On: Teatre Fortuny

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.