Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Teatre Bartrina: Digue'm la veritat

Teatre Bartrina: Digue'm la veritat

Reus A Casa - Cultura A Reus

Teatre Bartrina: Digue'm la veritat

És un espectacle alternatiu de  Pablo Ley de la companyia Eòlia amb to d’intriga, dirigit per Josep Galindo. Estrenat el 2015.

És una obra que exigeix la participació i la comprensió del públic.

Un caramel per a qualsevol persona curiosa, d’aquelles que col·leccionen dades només pel gust de saber-les. La primera part està carregada de dades antropològiques i sociològiques sobre civilitzacions antigues i la segona part, quan el joc ja és obert, es trenca la quarta paret i els espectadors esdevenen còmplices necessaris del relat.

La Cristina, una especialista en alimentació antiga, convida a sopar un grup d’amics, a qui fa anys que no veu, a una vetllada exclusiva amb la qual s’inaugura un cicle de sopars amb els plats principals basats en ingredients prehistòrics. Contents de retrobar-se, recordaran el seu passat comú sense imaginar el que està a punt de succeir. Perquè… qui són en realitat aquests convidats? Per què han coincidit en aquesta vetllada una arqueòloga, una traductora d’àrab, un enginyer convertit en missioner, una cooperant d’una ONG, una corresponsal, un fotògraf de guerra i un aviador militar?

PREU

GratuïtQUAN

el 23/05/2020

a les 19:00h


MÉS INFORMACIÓ

Enllaç espectacle

Et pot interessar...

Misericòrdia 2020:
Teatre

Misericòrdia 2020: "de Vi va veu" - Projecte Bartrina

Misericòrdia 2020: "de Vi va veu" - Projecte BartrinaAl JARDÍ DE LA CASA RULL, de Vi va veu, espectacle multidisciplinari a partir de poemes del vi. Aforament limitat.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.