Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Teatre Bartrina: "Mátria" de Carla Rovira - Teatre Documental

Teatre Bartrina:

Teatre A Reus

Teatre Bartrina: "Mátria" de Carla Rovira - Teatre Documental

Una reivindicació de la memòria familiar que s’erigeix contra la política de l’oblit. De la memòria particular a la memòria col·lectiva.

Estrenada el setembre del 2017 a Fira Tàrrega, és una peça que ens parla de les ferides i les morts que va deixar el Franquisme i la Guerra Civil espanyola. Totes i tots nosaltres venim i tenim familiars que van viure la guerra, alguns d’ells i d’elles han silenciat els fets, el dolor, i les injustícies que d’allà se’n deriven.

Alguns i algunes, mai ho han pogut plorar i han contribuït amb el seu silenci a que la història s’hagi escrit amb buits, mentides i realitats desvirtuades, sempre des de qui té el poder.

A Màtria hi trobem de ple el qüestionament de la dona en la societat, en la història i en l’actualitat. La dona com a lluitadora, com a silenciada, com a còmplice, com a mare, com a prototip de mare i el seu paper, com a part imprescindible de la història alhora que apartada d’ella.

El 2017 va guanyar del Premi L’ Apuntador de Núvol.

PREU

GratuitQUAN

el 06/06/2020

a les 19:00h


MÉS INFORMACIÓ

Enllaç espectacle

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.