Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Data Actual
Actes Programats

Teatre Bartrina: "Pipi Langstrum" de la Cia LAZZIGAGS

Teatre Bartrina:

Teatre A Reus

Teatre Bartrina: "Pipi Langstrum" de la Cia LAZZIGAGS

Aprofitant que aquest personatge la setmana passada va fer 75 anys:

PIPI LANGSTRUM de la Cia LAZZIGAGS. Espectacle Familiar. Realitzat per la companyia per a celebrar el 10è aniversari del musical.

 ‘Pippi Langstrump’ és una nena de 9 anys que viu sola, amb l’única companyia de dos animals: un cavall i un mico, anomenat Sr. Nilsson.

Ella parla sovint de la seva mare, que l’està veient des del cel, i del seu pare, que és un pirata que viu als mars del Sud i que un dia ha de venir a buscar-la.

La Pippi és una nena independent, caòtica, amb una gran imaginació i tot ho qüestiona.

PREU

GratuïtQUAN

el 07/06/2020

a les 19:00h


MÉS INFORMACIÓ

Enllaç espectacle

Et pot interessar...

Teatre

"Les noies de Mossbank Road” - Sala Santa Llúcia

"Les noies de Mossbank Road” - Sala Santa Llúcia"Les noies de Mossbank Road” és un relat apassionat i apassionant, una història que ens parla d’amor i d'amistat. Una amistat que neix en un espai de llibertat, un pis d’estudiants compartit, lluny de tot, família inclosa. Es entre els 18 i...

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.