Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Data Actual
Actes Programats

Teatre Fortuny: Parlant de Txèkhov

Teatre Fortuny: Parlant de Txèkhov

Reus A Casa - Cultura A Reus

Teatre Fortuny: Parlant de Txèkhov

El Consorci del Teatre Fortuny produeix el Cicle Grans Mestres que consta de 7 espectacles que es porten a terme, de manera continuada, dins de la programació artística d’aquest equipament teatral.

L’octubre de 2019 es va representar “La nit en què dèiem Txèkhov”, la segona vegada que el Cicle entrava en el món del més universal de tots els dramaturgs russos, Anton Txèkhov, on de la seva carrera com a dramaturg en som hereus de  quatres obres clàssiques, La Gavina, amb una desastrosa acollida, però reestrenada amb èxit; L’oncle Vània; i finalment Les tres germanes i L’hort dels cirerers.

La seva obra planteja un especial repte tan per aquells que l’interpreten com per l’espectador, perquè en lloc de plantejar una acció convencional s’ofereix una dramatúrgia segons l’estat d’ànim, on els protagonistes són un mirall de la nostra vida, dels nostres somnis, de les nostres frustracions i febleses... és a dir, de nosaltres mateixos.

L’actor Joan Carreras va donar vida al relat d’aquella nit en que parlàvem d’Anton Txèkhov, i en Jordi Francesch hi va participar en diversos passatges.

Francesc Cerro Ferran en va fer una minuciosa dramatúrgia mitjançant una radiografia de la condició humana sense guarniments, per a parlar de manera sòbria, crua i dura de la vida, tal com ho planteja Txèkhov.

Amb el següent fragment recordem el Cicle Grans Mestres i amb la recitació d’un fragment a càrrec de l’actor Jordi Francesch.

PREU

GratuïtQUAN

el 12/05/2020

a les 19:00h


MÉS INFORMACIÓ

Enllaç fragment

Et pot interessar...

CLEOPATRA [+ANTONI]E
Teatre

CLEOPATRA [+ANTONI]

Dramatúrgia i direcció: Miquel Àngel FernándezRepartiment: Cristina Cabré, Rut Enguita, Marcel Ferrer, Jordi Gómez, Marta Llorens, Tere Llort, Natàlia Mateu, Edu Mejías, Puigcerver Porqueres, Robert Rodríguez, Xavi Salvat, Lluís SirollaAny 2020, el Teatre Estable del Baix Camp tanca...

On: Teatre Bartrina

Representació de YERMA, de Federico GARCIA LORCAE
Teatre

Representació de YERMA, de Federico GARCIA LORCA

Diumenge 24 d’octubre a les 7 de la tarda, representació de YERMA, de Federico GARCIA LORCA, produït per GUARCH MEDIA STUDIO. Aquesta obra va ser estrada fa poc temps al sala de l’INSTITUT DEL TEATRE de Barcelona.Sinopsis:L'actriu Mar Guarch, es posa a la pell del gran...

CLOWNS a càrrec de la companyia ANTZOKI TEATTERI, amb direcció de Tony CaslaE
Teatre

CLOWNS a càrrec de la companyia ANTZOKI TEATTERI, amb direcció de Tony Casla

Diumenge 31 d’octubre a les 7 de la tarda, representació a càrrec de la companyia ANTZOKI TEATTERI, amb direcció de Tony Casla, de la obra CLOWNS.Sinopsis: Una dona, mare de dues nenes, inicia un viatge per fugir del seu assetjador. Un drac, tal vegada. Un drac, li diuen...

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.