Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Data Actual
Actes Programats

Teatre Fortuny: Sorteig de dues entrades dobles

Teatre Fortuny: Sorteig de dues entrades dobles

Reus A Casa - Cultura A Reus

Teatre Fortuny: Sorteig de dues entrades dobles
 
Guanya una entrada doble per un dels espectacles del #TeatreFortuny de la tardor de 2020.
 
Com participar?
  • Entra al Facebook/Instagram de @ReusCultura i trobareu la publicació sobre l'espectacle de "La PEtita Flauta Màgica"
  • Per participar en el sorteig heu de deixar-nos en els comentaris la resposta a la següent pregunta: Quin tipus de flauta és la que toca Papageno?
  • En el mateix comentari cita a aquella persona amb la que t’agradaria compartir l’entrada en el que cas que siguis el guanyador/a.
  • Comparteix la publicació al teu perfil.
Es pot participar des del 19 de maig a les 11h fins al 26 de maig a les 12 h. La mateixa tarda del dia 26 anunciarem el guanyador/a.
 
Molta sort! :)

PREU

GratuïtQUAN

Del 19/05/2020 al 26/05/2020


MÉS INFORMACIÓ

Enllaç espectacle

Et pot interessar...

CLEOPATRA [+ANTONI]E
Teatre

CLEOPATRA [+ANTONI]

Dramatúrgia i direcció: Miquel Àngel FernándezRepartiment: Cristina Cabré, Rut Enguita, Marcel Ferrer, Jordi Gómez, Marta Llorens, Tere Llort, Natàlia Mateu, Edu Mejías, Puigcerver Porqueres, Robert Rodríguez, Xavi Salvat, Lluís SirollaAny 2020, el Teatre Estable del Baix Camp tanca...

On: Teatre Bartrina

CLOWNS a càrrec de la companyia ANTZOKI TEATTERI, amb direcció de Tony CaslaE
Teatre

CLOWNS a càrrec de la companyia ANTZOKI TEATTERI, amb direcció de Tony Casla

Diumenge 31 d’octubre a les 7 de la tarda, representació a càrrec de la companyia ANTZOKI TEATTERI, amb direcció de Tony Casla, de la obra CLOWNS.Sinopsis: Una dona, mare de dues nenes, inicia un viatge per fugir del seu assetjador. Un drac, tal vegada. Un drac, li diuen...

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.