Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Teatre Fortuny: "Voyageurs immobiles"

Teatre Fortuny:

Reus A Casa - Cultura A Reus

Teatre Fortuny: "Voyageurs immobiles"

La companyia Philippe Genty va portar a l’escenari del Teatre Fortuny el seu aclamant muntatge “Voyageurs immobiles” . Va ser el dia 20 d’octubre de 2010 dins del XIII Festival Internacional de Moviment i Teatre  Gestual –Cos 2010.

L’espectacle és un viatge a la història de la humanitat, on es fa un recorregut per les seves i les nostres obsessions, conflictes i somnis.

Amb un teatre completament ple, el públic assistent va aplaudir amb entusiasme als intèrprets de l’espectacle que varen fer possible aquesta meravella visual del creador francès Philippe Genty, un dels mestres del teatre de moviment i representant de l’avantguarda escènica internacional, aconseguint que Voyageurs immobiles sigui un espectacle contemporitzat,  vigent i ple de matisos, on podem gaudir dels efectes especials, malabarismes, marionetes, mim i dansa, creant un món màgic de sensacions.

PREU

GratuïtQUAN

el 02/06/2020

a les 19:00h

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.