Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

TEDxReusSalon: " El NO RES va menjar-se FANTASIA i els seus habitants"

TEDxReusSalon:

Projectarem una xerrada TED per tot seguit, juntament amb el públic, obrir un debat moderat per Jordi Folck, escriptor, creatiu i professor universitari.

La literatura infantil i juvenil, la ventafocs de la literatura interessa a ben poca gent; de no ser per les lectures obligatòries els infants preferirien dedicar el seu temps a les pantalles. I no obstant les primeres lectures formen en sensibilitat, en imaginació, en sentit de la justícia, en valors, enriqueixen el vocabulari i augmenten la comprensió de mons existents o inexistents.

Tot i així per què els mitjans de comunicació obliden llibres i autors? per què els infants no els inclouen a la seva carta als Reis o per què els pares no tenen l’hàbit de visitar en família llibreries i biblioteques quan els llibres, com va escriure el filòsof José Antonio Marina s’haurien de vendre en farmàcies?

Dels pros i els contres, dels riures i les llàgrimes, des de la seva experiència en haver escrit 30 novel·les en 25 anys de trajectòria, el reusenc Jordi Folck, recent premi Amenòs als que més enganxen desvela què s’amaga rere el mirall d’Alicia en un país que ha deixat de ser de meravelles i quan el NO RES, com va escriure Ende, avança per devorar les darreres engrunes d’imaginació entre les restes de FANTASIA.

Que es unTEDxReusSalon

Als esdeveniments TEDxReusSalon el que fem és mirar una (o vàries) xerrades TEDTalk i mantenim una discussió informal sobre el que hem vist. La persona que guia la discussió és experta en el tema que discuteix i té com objectiu integrar, encara més, als organitzadors locals, als assistents i als patrocinadors. Els temes que tractem són sempre qüestions d’interès local.
Per què pensem que t’encantarà compartir amb nosaltres un TEDxReusSalon:

  • La discussió, dinamitzada per un expert permet un creixement personal en l’intercanvi d’idees molt elevat.
  • Un únic tema de debat, que ens permetrà estar concentrats en la discussió i crear una atmòsfera creativa.
  • La freqüència en que es fa, ja que al ser recurrents podem mantenir un contacte amb la comunitat TEDx de Reus molt més sovint, convertint-se en un punt de contacte regular.
  • La elecció del tema, parla amb qualsevol dels integrants de l’equip organitzador si tens un tema que consideres interessant per la comunitat TEDx de Reus i treballarem perquè sigui possible

 


ON

Biblioteca Central Xavier Amorós

Carrer de l'Escorxador, 1 43202

Com arribar-hi


QUAN

el 04/05/2018

a les 19:30h

LOCALITZACIÓ

Biblioteca Central Xavier Amorós

Biblioteca Central Xavier Amorós

Carrer de l'Escorxador, 1, 43202

Tel. 977 010 025

http://biblioteques.reus.cat/

[email protected]

Et pot interessar...

El pare de la núvia ...i potser del nuvi! - ESPECTACLE CANCEL·LATE
Arts escèniques

El pare de la núvia ...i potser del nuvi! - ESPECTACLE CANCEL·LAT

El pare de la núvia.. i potser del nuvi! - ESPECTACLE CANCEL·LATEn Francesc Ramon Pujols-Pinyol, mestre galeter i artífex de la marca global de les Galetes Pujols-Pinyol, està d'enhorabona. La Meritxell, la seva única filla, està a punt de casar-se amb el Bernat, un noi com cal i que és la...

On: Teatre Fortuny

Els Amics de les Arts - CONCERT CANCEL·LATE
Arts escèniques

Els Amics de les Arts - CONCERT CANCEL·LAT

Els Amics de les Arts - CONCERT CANCEL·LATEls Amics de les Arts, com sempre i com mai els has vist!Tornen Els Amics de les Arts per presentar sobre els escenaris l'últim disc de la banda, que sortirà a la venda durant la primavera del 2020. El seu directe sorprendrà per explosiu i elèctric,...

On: Teatre Fortuny

Doctor Prats - CONCERT CANCEL·LATE
Arts escèniques

Doctor Prats - CONCERT CANCEL·LAT

Doctor Prats - CONCERT CANCEL·LATEl FestribaletJa fa temps que els Doctor Prats senten la necessitat de destinar i crear un espai per als més petits i sembla ser que han trobat la recepta per posar remei a aquesta inquietud. Doctor Prats descarrega la seva música i la seva festa amb El...

On: Teatre Fortuny

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.