Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Trapezi 2018: "Briks"

Trapezi 2018:

La companyia Circk'Crash presenta Briks. Un dia de portes obertes, quatre operaris especials comparteixen el treball d’una manera molt particular en una planta de selecció d’escombraries, dirigida per un cap omnipresent. Es posen en situacions extremes que porten un fort component tècnic, físic i musical.

Espectacle per a tots públics, de circ i clown on es mostra un joc entre ells, amb els objectes, el joc de poders, la seva frescor i picardia que fa que el temps voli entre equilibris, música en directe amb objectes i instruments, esquetxos, verticals i una infinitat de detalls que fan el xou lleuger i fàcil.

Fitxa artística

  • A escena: Luc Lucario (barra fixa i acrobàcia),Yves Chevallier (cable fluix), Pol Casademunt (escala acrobàtica) i Pol Jubany (música)
  • Direcció artística: Loco Brusca
  • Música original: Pol Jubany
  • Escenografia: Cirk’Crash
  • Vestuari: Luna Brusca
  • Disseny de llums: Carlos Ferrer

PREU

GratuïtON

Plaça de la Llibertat

Plaça de la Llibertat 43201

Com arribar-hi


QUAN

el 11/05/2018

a les 19:30h


MÉS INFORMACIÓ

Trapezi

LOCALITZACIÓ

Plaça de la Llibertat

Plaça de la Llibertat

Plaça de la Llibertat, 43201

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.