Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Trapezi 2018: "Envà"

Trapezi 2018:

Amer i Àfrica ens presenten l'espectacle Envà. Entre 250 kg de palla i 125 kg de massa humana, dues persones divaguen a través del moviment, els equilibris, l’humor i la composició de l’espai, sobre les peculiaritats de les relacions humanes.

Un envà és una paret prima que es construeix per separar espais. Les persones sovint construïm parets mentals que ens protegeixen d’un suposat perill emocional respecte als altres, ens passem la vida buscant la manera d’alliberar-nos i l’única cosa que fa falta és derrocar l’Envà que ens impedeix sentir plenament i comunicar-nos sense barreres. Simbòlicament reflectim l’estupidesa de la naturalesa humana i totes aquelles accions que fem en va per trobar-nos amb l’altre.

Tot això a partir del moviment i la tècnica de mà a mà treballada des de la integració de les figures en el context, unint l’acrobàcia amb la història, l’humor i intensitat, l’emoció, la innovació i la bellesa.

Fitxa artística

  • Idea original: Amer i Àfrica
  • Intèrprets: Amer i Àfrica
  • Acompanyament escènic: Jorge Albuerne
  • Mirada externa: Jorge Albuerne i Karl Stets
  • Il·luminació: Ivan Tomasevic
  • Música: Karl Stets
  • Vestuari: (a concretar)
  • Coproducció: De Mar a Mar-Pirineus de circ (POCTEFA)

PREU

GratuïtON

Casa Rull (seu de l'Institut Municipal Reus Cultura)

Sant Joan, 27

Com arribar-hi


QUAN

el 12/05/2018

a les 13:00h


MÉS INFORMACIÓ

Trapezi

LOCALITZACIÓ

Casa Rull (seu de l'Institut Municipal Reus Cultura)

Sant Joan, 27,

Tel. 977 010 650

[email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.