Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Visita guiada: Refugi antiaeri de la Patacada

Fins al 15 de maig de 2024

FINALITZADA!

Visita guiada: Refugi antiaeri de la Patacada

Els Museus per dins. Refugi antiaeri de la Patacada

Ruta guiada al Refugi antiaeri de la Patacada de Reus on observarem a través dels seus espais com va ser l’experiència de viure sota els bombardejos durant la Guerra Civil.

La visita inclou una mostra a la seva exposició on trobarem fotografies d’arxiu que ens mostren el perquè dels funcionament dels refugis antiaeris a la ciutat i on descobrirem el perquè s’han conservat tant bé fins avui en dia.

Vine a una visita única per a enriquir el teu coneixement sobre aquest període tant abrupte de la nostra història recent.

Accessibilitat: No està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda

Activitat inclosa en els actes del Dia Internacional dels Museus  DIM 24PREU

Gratuït amb reserva prèvia


VENDA D'ENTRADES


QUAN

el 15/05/2024

a les 11:00h


MÉS INFORMACIÓ

Museu de Reus

VIDEO

LOCALITZACIÓ

Refugi antiaeri de la Patacada

, 43201

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.