Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Vodevil "Bastarda's reloaded"

Vodevil
Un vodevil familiar i molt musical protagonitzat per la família Bastarda, una important saga de vedets catalanes d’èxit internacional (o així s’anomenen elles mateixes).
 
Caroline Bastarda i Eudald Capdevila acaben de ser pares de la que, en cas de seguir l’ofici, serà la setena generació de vedets de la família. Ma. Dolors Bastarda, la Lola, mare de la Caroline i àvia de la criatura, i ara, a més, una sogra absolutament fascinada pel seu gendre Eudald, un jove director d’una oficina bancària de Reus, amb qui ha aconseguit casar-hi la filla... També la cosina germana de la Lola, la Ma. Lluïsa Bastarda, també coneguda pel nom artístic de la Mega Pubilla, forma part d’aquest cabaret, que malgrat el part, que gairebé ha coincidit amb l’estrena, ha aconseguit aixecar el teló. Bastarda's reloaded, recarregades, remasteritzades i recent parides.Ni un part ni una mare primerenca poden aturar el show. l’espectacle sempre ha de continuar.
 
 

PREU

10 € no socis, 8 € socisON

Bravium Teatre

Carrer de la Presó, 13

Com arribar-hi


QUAN

el 26/05/2018

a les 21:00h


MÉS INFORMACIÓ

Teatre Bravium

LOCALITZACIÓ

Bravium Teatre

Carrer de la Presó, 13,

Tel. 977 34 37 01

http://www.braviumteatre.com/

[email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.