Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

XXV JORNADES DE ROL I ESTRATÈGIA DE REUS

XXV JORNADES DE ROL I ESTRATÈGIA DE REUS

Jornades obertes on tots els interessants en el món del rol i jocs d’estratègia podran compartir amb els tres joves del a ciutat.
Data. 6 i 7
Hora. Tot el dia
Lloc. La Palma
Preu. Gratuït
Organitza. AJJRR

PREU

GratuïtON

La Palma

Carrer ample, 75

Com arribar-hi


QUAN

Del 06/10/2018 al 07/10/2018


MÉS INFORMACIÓ

AJJRR

Et pot interessar...

L'hora del conteE

L'hora del conte

Nova emissió online a la pàgina web de les Biblioteques d'un conte per a gaudir-lo des de casa.De què fa gust la lluna de Michael Grejniec. Ambientat i explicat per la Sílvia segur que farà les delícies de tota la família. 

Dia internacional del llibre infantilE

Dia internacional del llibre infantil

Celebra amb nosaltres el Dia Internacional del Llibre Infantil.Des del 1967, el 2 d'abril, coincidint amb la data del naixement de l'escriptor danès Hans Christian Andersen, l'IBBY promou la celebració del Dia Internacional del Llibre Infantil per tal de promocionar els bons...

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.