Presentació

Jordi Cervera Martínez

La ciutat de Reus manté des de sempre un compromís ferm amb l’esport, entès com a pràctica esportiva de competició i també com a pràctica de salut per a tots els moments de la vida, sense oblidar la seva funció en la formació dels més joves amb l’adquisició de valors com el de l’esforç, la cooperació o la superació personal. El dinamisme i l’empenta de les entitats esportives de la ciutat és un exemple destacat d’aquesta voluntat de fer de l’esport un espai de treball compartit, amb una clara incidència en la dinàmica general.

Des de la Regidoria d’Esports treballem per enfortir aquest compromís, donar suport al teixit associatiu i també, d’una manera intensa, per acostar la pràctica esportiva al conjunt de la població. L’impuls i l’aprofitament de les instal·lacions esportives municipals, la promoció de l’esport de base i la dels esportistes de màxim nivell són algunes de les actuacions que impulsem de manera coordinada amb les entitats.

Tot plegat sense oblidar el paper de l’esport com a espai de promoció de la ciutat i la voluntat de Reus de ser referent en l’organització de grans esdeveniments esportius.

Jordi Cervera Martínez
Regidor d'Esports
[email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.