Rutes Reus

Logotip de les Rutes Reus

Rutes Reus és un catàleg de propostes de qualitat per a la descoberta de la ciutat i el seu terme municipal, gaudint d’experiències i rutes  per fer a peu o en bicicleta.

Et conviden a la pràctica esportiva guiada i també a fer una immersió en el ric patrimoni de Reus a través del paisatge, la història, la cultura, els punts d’interès i els espais emblemàtics.

Les Rutes Reus inclouen:

Descarrega’t l’app Rutes Reus per millorar la teva experiència. L’app inclou punts d'interès i itineraris guiats amb descripcions, fotografies antigues, fotos 360°, vídeos, audioguies i minijocs.

Descarrega't aquí l'app Rutes Reus

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.