Actes en commemoració del Dia Internacional dels Arxius. Dia 9 de juny de 2017

Cerca al Blog de l'Arxiu

E.g., 01/12/2020
E.g., 01/12/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Cartell anunciant els actes del Dia Internacional dels Arxius 2017
Dia Internacional dels Arxius 2017
Dimecres 07 Juny, 2017

El proper divendres 9 de juny de 2017, celebrem el Dia Internacional dels Arxius. Aquesta commemoració internacional té com a finalitat donar a conèixer el paper dels arxius, compartir experiències i el valor de la tasca diària de l'arxiver - gestor de documents.

L'Arxiu Municipal de Reus - Arxiu Comarcal Baix Camp, han preparat una sèrie d'actvitats per aquest setmana. Esperem que en gaudiu!

#IAD17

Cartell anunciant els actes del Dia Internacional dels Arxius 2017
Dia Internacional dels Arxius 2017

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.