Alumnes de l'IES Baix Camp visiten l'Arxiu de Reus

Cerca al Blog de l'Arxiu

E.g., 02/10/2021
E.g., 02/10/2021
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Visita a la sala on hi ha custodiats els pergamins
Dimarts 19 Abril, 2016

Una trentena d'alumnes de l'IES Baix Camp han visitat l'Arxiu de Reus. Després d'una presentació en la que se'ls explica què és l'Arxiu, quina funció té i quina documentació custodia i preserva, es fa també èmfasi en la gestió de documentació electrònica, la nova documentació. Així doncs, després de conèixer breument quins són els principals reptes que ens presenta la documentació electrònica, els alumnes visiten les diferents dependències de l'equipament: la sala de treball intern, la sala de consulta i posteriorment s'accedeix als dipòsits.

Als dipòsits veuen els diferents suports dels documents i coneixen diferents tipologies documentals. També s'accedeix a la sala on hi ha la premsa i el material de restauració. La sala on es guarden els pergamins és una de les que provoca més expectació entre l'alumnat.

Visita a la sala on hi ha custodiats els pergamins

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.