Cicle "La Fi de la Guerra Civil"

Cerca al Blog de l'Arxiu

E.g., 25/06/2020
E.g., 25/06/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Conferència Joan Navais
Conferència Joan Navais al Centre Cultura El Castell
Dimarts 15 Gener, 2019

Amb motiu de la commemoració del vuitantè aniversari de la fi de la Guerra Civil, l'Arxiu Municipal de Reus i l'Institut Municipal Reus Cultura/Museu de Reus — amb la col·laboració del Centre de Documentació del Patrimoni i la Memòria/Carrutxa- , han programat un seguit d'activitats que es desenvoluparan a diferents espais entre desembre de 2018 i abril de 2019, incidint en els fets del moment a la ciutat i el seu entorn o les conseqüències immediates.

Es tracta d’un programa obert, al qual es poden incorporar nous esdeveniments, i que entre els pròxims actes inclou dijous 27 de desembre a les 19:30 h una conferència de l’historiador Ezequiel Gort amb el títol “El front s’apropa a Reus: els combats al Montsant i les Muntanyes de Prades”. 

La programació d’aquest cicle es va iniciar el dia 11 de desembre, al Centre Cívic Llevant, amb una conferència de Salvador Palomar sobre “La construcció de refugis antiaeris, un exemple d'organització popular”. 

Conferència Joan Navais
Conferència Joan Navais al Centre Cultura El Castell

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.