Conferència d'Anton Pàmies: "Pere Caselles i Tarrats, arquitecte municipal: Reus 1891 - 1929"

Cerca al Blog de l'Arxiu

E.g., 27/06/2020
E.g., 27/06/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Cartell de difusió de l'acte
Conferència Anton Pàmies
Conferència Anton Pàmies
Conferència Anton Pàmies
img_0679.jpg
Dimarts 20 Novembre, 2018

Anton M. Pàmies, arquitecte i comissari de l'Any Caselles, ha pronunciat, aquest dimarts dia 20 de novembre, una conferència a l'Arxiu Municipal de Reus- Arxiu Comarcal del Baix Camp, sota el títol: "Pere Caselles i Tarrats, arquitecte municipal: Reus 1891-1929 "

Del 20 de novembre al 20 de desembre es podrà visitar la mostra documental sobre els projectes que es conserven a l'Arxiu Municipal d'en Pere Caselles i Tarrats. L'horari d'obertura al públic serà de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 h i de dilluns a dijous de 16.00 a 18.00 h.

Cartell de difusió de l'acte
Conferència Anton Pàmies
Conferència Anton Pàmies
Conferència Anton Pàmies
img_0679.jpg

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.