Conferència del Dr. Ezequiel Gort "El llarg camí cap a la formació de la Comuna del Camp",

Cerca al Blog de l'Arxiu

E.g., 05/10/2021
E.g., 05/10/2021
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Ezequiel Gort durant la seva conferència a l'Arxiu de Reus
Nombrós públic va assistir a la conferència d'Ezequiel Gort
Dimecres 06 Abril, 2016

L'historiador resuenc Ezequiel Gort va oferir una conferència sobre els origens de la Comuna del Camp, el dimecres 6 d'abril a l'Arxiu de Reus. Gort va fer èmfasi en els precedents, encara poc estudiats, sobre aquesta institució medieval.

Us podeu descarregar el resum de la xerrada en el fitxer adjunt. També podeu consultar part de la documentació digitalitzada sobre la Comuna, que actualment es custodia a l'Arxiu.

Ezequiel Gort durant la seva conferència a l'Arxiu de Reus
Nombrós públic va assistir a la conferència d'Ezequiel Gort

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.