Dues alumnes en pràctiques a l'Arxiu Municipal de Reus

Cerca al Blog de l'Arxiu

E.g., 02/12/2020
E.g., 02/12/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Almnes en pràctiques a l'AMR
Dilluns 16 Octubre, 2017

Dilluns dia 16 d'octubre, la Iris, ha començat les seves pràctiques extracurriculars a l'Arxiu Municipal de Reus. S'instruirà en les tasques diàries de l'Arxiu : inventariar, gestionar els préstecs, atenció a la sala de consultes, digitalització... i també ens donarà suport en els diferents projectes de difusió que duem a terme. Benvinguda!!

La Míriam, alumna del Cicle formatiu de grau mitjà de gestió administrativa de l'IES Mare Molas, ja fa uns mesos que fa les seves pràctiques a l'Arxiu.

Des de l'Arxiu Municipal de Reus, desitgem que la seva estada sigui agradable i profitosa.


Almnes en pràctiques a l'AMR

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.