"El foc i la festa" II Simposi Internacional de focs festius de la Mediterrània

Cerca al Blog de l'Arxiu

E.g., 05/12/2020
E.g., 05/12/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Cartell del II Simposi Internacional
Dimecres 24 Maig, 2017

Dinecres 24 de maig a les 19.30 h, l'Ezequiel Gort, arxiver i Dr. en Història, va pronunciar la conferència «El foc a la festa: entre la necessitat i el simbolisme»  L'acte organitzat per Carrutxa i amb la col·laboració de l'Arxiu, s'emmaracava dins del programa del II Simposi dels focs festius de la Mediterrània"

Una anàlisi acurada sobre el paper del foc en els actes festius i les notícies que en tenim a la nostra ciutat, des de temps medievals fins a l'actualitat.

Cartell del II Simposi Internacional

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.