El reconegut professor Lawrence McCrank i el seu col·lega Paul E. Chevedden visiten l'Arxiu de Reus

Cerca al Blog de l'Arxiu

E.g., 30/09/2021
E.g., 30/09/2021
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Visita del professor Lawrence McCkrank
Visita del professor Lawrence McCkrank
Dimarts 02 Juliol, 2019

El reconegut i prestigiós medievalista americà Lawrence McCrank, juntament amb el seu col·lega Paul E. Chevedden han visita l'Arxiu de Reus acompanyats pel doctor Eduard Juncosa.

Lawrence J. McCrank ha estat degà de biblioteca i serveis educatius a la Ferris State University (FSU) de Big Rapids, Michigan, Estats Units. Ha cursat un mestratge en història a la Universitat de Kansas i és doctorat en història per la Universitat de Virgínia; també ha completat un mestratge en biblioteconomia a la Universitat d’Oregon. Des de l’establiment del programa de mestratge de doble titulació a la Universitat de Maryland, ha creat dos arxius universitaris i una xarxa d’arxius regional i ha exercit sovint com a assessor sobre currículums d’estudis d’informació i història, gestió i conservació de col·leccions, administració d’arxius, humanitats i computació social. És autor o editor de més de setze monografies, una seixantena d’articles i un parell de dotzenes de revistes. 

Visita del professor Lawrence McCkrank
Visita del professor Lawrence McCkrank

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.