El Sebastià Ferran, alumne del Màster d'Arxivística de l'ESAGED (UAB) realitza les pràctiques a l'Arxiu Municipal de Reus

Cerca al Blog de l'Arxiu

E.g., 29/11/2020
E.g., 29/11/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Alumne en pràctiques de l'ESAGED
Alumne en pràctiques de l'ESAGED
Dimecres 30 Octubre, 2019

Fruit d'un conveni entre l'Escola Superior d'Arxivística de Catalunya i l'Ajuntament de Reus, l'Arxiu Municipal tindrà alumnes del Màster d'Arxivística i Gestió de documents realitzant les seves pràctiques.

El Sebastià està realitzant tasques de suport en la digitalització i també, suport en la confecció d'eines de descripció arxivística. A més, també col·laborarà en les tasques de les activitats de difusió de l'Arxiu.

Alumne en pràctiques de l'ESAGED
Alumne en pràctiques de l'ESAGED

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.