Els alumnes de 4t d'ESO de l'Institut Salvador Vilaseca, visiten l'exposició "Les Bases de Manresa i l'Assemblea de Reus"

Cerca al Blog de l'Arxiu

E.g., 16/09/2020
E.g., 16/09/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Joan Navais explicant l'exposició
img_9360.jpg
Dijous 14 Juny, 2018

Un grup d'alumnes de 4t d'ESO de l'Institut Salvador Vilaseca, han visita l'Arxiu de Reus. Aprofitant que hi havia l'exposició sobre les Bases de Manresa i l'Assemblea Catalanista de Reus, l'historiador Joan Navais els ha fet una classe magistral, tot explicant-los que aquest any commemorem els 125 anys de l'Assemblea de Reus.

Després, han fet una visita als dipòsits de l'Arxiu.

Joan Navais explicant l'exposició
img_9360.jpg

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.