Estudiants de l'Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la Universitat Rovira i Virgili han visitat l'Arxiu de Reus

Cerca al Blog de l'Arxiu

E.g., 01/12/2020
E.g., 01/12/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts 18 Abril, 2017

Els alumnes de 4t i 5è de l'Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la Universitat Rovira i Virgili, concretament de l'assignatura Teoria i pràctica de la restauració del patrimoni arquitectònic, han vingut a conèixer l'Arxiu. De les 17.00 fins a les 19.30 h han visitat les instal·lacions, primerament han assistit a una explicació teòrica sobre la Història de l'Arxiu de Reus, sobre quina és la funció d'un Arxiu,  sobre quina és la feina del personal que hi treballa...

Han descobert que l'Arxiu, a més de custodiar i preservar la memòria històrica de la ciutat i part de la Comarca, també és garant de drets i deures dels ciutadans. Obrir els arxius i fer-ne accessible la consulta de la documentació que contenen és un dels grans objectius.

Els estudiants han fet la visita als dipòsits, on sobretot, s'han mostrat molt interessats en els expedients de Foment, que darrerament han anat consultant per a realitzar els seus treballs acadèmics.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.