Formació al personal de l'Ajuntament: Seu_e, tràmits telemàtics i funcionalitats de la carpeta ciutadana,empresa i proveïdor

Cerca al Blog de l'Arxiu

E.g., 25/06/2020
E.g., 25/06/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Formació al personal de l'Ajuntament
Dimarts 20 Novembre, 2018

Els arxius tenen un paper primordial en la implantació de l'Administració electrònica de les organitzacions. Concretament en la nostra institució, el Servei d'Arxiu Municipal, juntament amb STIT, Secretaria i l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC-registre), formen part del Comitè d'Impuls de l'Administració electrònica i entre tots, són els encarregats de liderar aquest procès de transformació de l'Administració.

Un dels pilars d'aquest canvi organitzacional és la formació als tècnics i a les tècniques implicats/des. És per aquest motiu que s'ha organitzat - aquesta vegada des de STIT - una formació per donar a conèixer els recursos i les eines disponibles a la Seu_e, el seu funcionament, com s'implanten els tràmits telemàtics i les funcionalitats de la carpeta ciutadana, empresa i proveïdor. 

Els dimarts 20 i 27 de novembre es duran a terme dues sessions formatives a l'Arxiu Municipal.

Formació al personal de l'Ajuntament

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.