I Jornades d'etnologia de les comarques de Tarragona

Cerca al Blog de l'Arxiu

E.g., 02/12/2020
E.g., 02/12/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

 Programaciò Jornades
Dissabte 16 Setembre, 2017

Dissabte dia 16 de setembre, a l'Arxiu Municipal de Reus - Arxiu Comarcal del Baix Camp, es duran a terme les I Jornades d'Etnolgia de les Comarques de Tarragona, organitzades per l'Associació d'Antropologia (ITA), la URV i Carrutxa, amb la col·laboració de l'Institut Ramon Muntaner, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, el CCEPC i l'Arxiu Municipal de Reus - Arxiu Comarcal del Baix Camp.

La realització d'aquestes jornades sorgeix a partir de la Trobada d'Investigadors que, coordinada per l'ITA, es va dur a terme a finals de 2015.

Les jornades estan estructurades en quatre àmbits:

1.- Ponències marc. Tractaran sobre l'Etnologia a Tarragona i a les comarques de Tarragona

2.- Etnologia a l'administració.

3.- Experiències sobre el terreny (inventaris del patrimoni immaterial)

4.- Laboratori d'idees (presentacions de curta durada de diferents recerques i estudis

Per a més informació i inscripcions: ita@itantropologia.cat.

 

 

 Programaciò Jornades

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.