L'Arxiu Municipal de Reus assisteix i participa en el Simposi sobre Arxius i Humanitats digitals

Cerca al Blog de l'Arxiu

E.g., 21/04/2024
E.g., 21/04/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Programa de l'acte
Programa de l'acte
Dimecres 05 Octubre, 2022

L'Arxiu Municipal assisteix i participa al Simposi Arxius i Humanitats Digitals que se celebra a VIlassar de Dalt. Sota el títol "El capbreu dels castells de Vilassar i Burriac: Arxius i Humanitats digitals, diversos professionals ens parlaran de com les tecnologies de la informació han permès l'explotació de dades i informació de la documentació.

El Seminari, organitzat per l'Arxiu dels Marquesos de Santa Maria de Barberà, l'Arxiu Comarcal del Maresme i l'Ajuntament de Vilassar, comptarà amb la presència de reconeguts professionals de diversos àmbits, entre els quals destaquen el Dr. Daniel Piñol Alabart (IRCUM-UB), el Dr. Alfred Mauri (UAB), la Dra. Gemma Coessanti (Napols Istituto de Scienze del Patrimonio Culturale, CNR) o Josep Lladós (Centre de Visió per computador, UAB).

Destaquem també la participació de Sebastià Ferran, tècnic d'arxiu de l'Arxiu Municipal de Reus, responsable de l'elaboració de la geolocalització del Capbreu de Vilassar.

La Dra. Coral Cuadrada, directora de l'Arxiu dels Marquesos de Santa Maria de Barberà i Alexis Serrano, director de l'Arxiu Comarcal del Maresme seran els encarregats de moderar les taules rodones.

L'acte es durà a terme al Castell de Vilassar i comptarà amb la presència de diverses personalitats representants de les institucions col·laboradores.

Programa de l'acte
Programa de l'acte

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.