L'Arxiu Municipal de Reus participa en l'elaboració del protocol de digitalització segura de l'Ajuntament de Reus

Cerca al Blog de l'Arxiu

E.g., 01/12/2020
E.g., 01/12/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Imatge
Dijous 11 Maig, 2017

El dia 24 d'abril es va aprovar per decret d'Alcadia núm 5390 el Protocol de digitalització segura de l'Ajuntament de Reus que estableix el procediment i les normes tècniques a seguir en la digitalització, en la còpia autèntica i posteriorment en la destrucció de documents en suport paper.

L'Arxiu participa en el grup de treball interdisciplinar format per  tècnics de STIT (Sistemes d'Informació i Telecomunicacions) i de l'OAC (Oficina d'Atenció al Ciutadà), que té per objectiu treballar en diferents projectes que permetin la plena implantació de l'Administració electrònica a l'organització.

El paper de l'Arxiu - dels arxius en general - adquireix cada vegada més protagonisme en la "nova" administració electrònica. L'Arxiu participa des del pirmer moment - en que es dissenyen els documents -, fins a l'avalució, moment en que es decidiex si es conserven de manera permanent o s'eliminen.

L'Arxiu Municipal de Reus està adscrit a la regidoria d'Hisenda i Recursos Generals, tenint, per tant, una posició més transversal dins l'organització.

 

Imatge

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.