L'Arxiu participa en les Jornades del Patrimoni Cultural Europeu

Cerca al Blog de l'Arxiu

E.g., 27/06/2020
E.g., 27/06/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Cartell de difusió de l'acte
Anna Ferran explicant tècniques bàsiques de restauració
Dimarts 09 Octubre, 2018

Visita guiada a les instal·lacions de l'Arxiu

L'Arxiu Municipal de Reus i l'Arxiu Comarcal del Baix Camp ofereixen dimarts 9 d'octubre a les 18:30 h una jornada de portes obertes en el marc de la programació “Laboratoris Oberts”, que s'organitza a diferents equipaments patrimonials de Catalunya entre el 8 i el 14 d'octubre amb motiu de la Setmana Europea de la Conservació-Restauració i coincidint amb les Jornades Europees de Patrimoni.

En concret, l'Arxiu de Reus donarà a conèixer la tasca de restauració i conservació dels documents que es preserven en aquest equipament.

Taller teòric i pràctic sobre arxius domèstics el 10 d'octubre
D'altra banda, l'Arxiu ha programat el taller teòric i pràctic “L'arxiu de casa nostra” el pròxim 10 d'octubre a partir de les 20:30 h, en què es donaran indicacions bàsiques sobre la conservació dels arxius domèstics. Les places són limitades i també cal reservar plaça al correu electrònic de l'arxiu municipal o de l'arxiu comarcal o bé fer-ho per telèfon al 977010054.

El programa “Laboratoris Oberts” té el suport del CRAC (Conservadors Restauradors Associats de Catalunya) i de l'ECCO (European Confederation of Conservators-restorers Organizations) i la col·laboració del Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Durant les jornades es podran visitar una quinzena d'equipaments d'arreu del país.

Cartell de difusió de l'acte
Anna Ferran explicant tècniques bàsiques de restauració

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.