L'Arxiu participa a la XI Tarda literària del Centre Cívic Llevant

Cerca al Blog de l'Arxiu

E.g., 26/10/2022
E.g., 26/10/2022
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Lectura del poema
XI Tarda Literària al Centre Cívic Llevant
XI Tarda Literària al Centre Cívic Llevant
Divendres 22 Abril, 2022

L'Arxiu Municipal ha participat a la XI Tarda Literària del Centre Cívic Llevant, una magnífica iniciativa d'acció cultural i participativa que reuneix entitats, institucions i persones vinculades al Centre Cívic.

A través del treball de l’obra d’un autor català que commemori alguna efemèride, o tingui una especial vinculació amb la ciutat de Reus, s’organitza aquesta vetllada on hi participen una quarantena de lectors fidels, que any rere any, reafirmen el seu compromís de participar-hi. Aquest lectors tenen una especial vinculació amb el Centre Cívic Llevant.

Aquest any, la Tarda literària s'ha centrat en l'obra de Gabriel Ferrater.

Lectura del poema
XI Tarda Literària al Centre Cívic Llevant
XI Tarda Literària al Centre Cívic Llevant

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.