Les escoles de Reus participen en el 1r Concurs de Dibuix "La meva visita a l'Arxiu de Reus"

Cerca al Blog de l'Arxiu

E.g., 02/12/2020
E.g., 02/12/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Premiat primer curs
Premiat segon curs
Premiat tercer curs
Premiat quart curs
Premiat cinquè curs
Premiat sisè curs
Entrega dels premis
Dijous 11 Maig, 2017

Més de 300 dibuixos han estat presentats al 1r Concurs de Dibuix "La meva visita a l'Arxiu de Reus", que ha organitzat l'Associació d'Arxivres- Gestors Documentals de Catalunya en motiu del XVI Congrés d'Arxivística i Gestió de Documents de Catalunya, que s'ha dut a terme a Reus durant els dies 4, 5 i 6 de maig.

De 1r fins a 6è els nens i nenes de la ciutat han visitat durant aquest curs l'Arxiu i ens han fet arribar els seus dibuixos. Dimecres 3 de maig, a la sala de plens de l'Ajuntament es va celebrar l'acte d'entrega de premis. Els guanyadors van explicar què havien dibuixat i quines van ser les seves sensacions després de visitar i conèixer l'Arxiu.

Properament, l'Arxiu de Reus, exposarà tots els dibuixos que els han fet arribar.

 

 

Premiat primer curs
Premiat segon curs
Premiat tercer curs
Premiat quart curs
Premiat cinquè curs
Premiat sisè curs
Entrega dels premis

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.