L'escola la Vitxeta visita les instal·lacions de l'Arxiu

Cerca al Blog de l'Arxiu

E.g., 02/12/2020
E.g., 02/12/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Visita dels alumnes de tercer de l'escola La Vitxeta
Dijous 16 Novembre, 2017

Els alumnes de tercer de la l'escola La Vitxeta han vingut a conèixer l'Arxiu de la ciutat. A través de les explicacions d'en Pere l'@rxiver - un personatge il·lustrat per l'artista reusenc Pere Prats Sobrepere- han descobert què és un arxiu, què s'hi fa i que hi ha custodiat.

Durant la visita han confeccionat l'arxiu de la classe, una capsa on hi conservaran tots aquells documents que considerin importants i que, aniran recollint al llarg de la seva escolarització.

Visita dels alumnes de tercer de l'escola La Vitxeta

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.