Presentació del llibre "Antoni Vidal i Talarn i Pere Joan Barceló (Carrasclet). Dos defensors de la terra (1700-1720)"

Cerca al Blog de l'Arxiu

E.g., 01/10/2021
E.g., 01/10/2021
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Cartel de l'acte
Imatge de l'acte
Imatge de l'acte
Divendres 15 Febrer, 2019

Una trentena de persones es va reunir a l'Arxiu Municipal en motiu de la presentació del llibre d'Antoni Muñoz "Antoni Vidal i Talarn i Pere Joan Barceló (Carrasclet). Dos defensors de la terra (1700-1720)". Rafael Dalmau, l'editor, va fer homenatge a l'autor - que no va arribar a veure la publicació del seu llibre- i va introduïr-nos al que va ser la seva gènesi i el posterior sorgiment a la llum. 

El Dr. Gort, va dedicar una part de la seva conferència a repassar els apsectes més importants tractats en el text i posteriorment es va centrar en l'entrada - ara fa 300 anys - del Carrasclet a la ciutat de Reus.

Cartel de l'acte
Imatge de l'acte
Imatge de l'acte

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.