Presentació del llibre "Els Arxius, la clau de volta de la Transparència"

Cerca al Blog de l'Arxiu

E.g., 02/12/2020
E.g., 02/12/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Cartell anunciant l'acte
Joan Pérez i Montserrat Flores durant l'acte de presentació del llibre
Dilluns 26 Juny, 2017

Joan Pérez Venatyol, Dr. en Història i arxviver, va ser l'encarregat de presentar-nos l'e-single "Els Arxius, clau de volta de la Transparència".

La regidora de Participació, Ciutadania i Transparència, Montserrat Flores va introduir l'acte, tot posant en valor el concepte de transparència i vinculant-lo amb una bona i necessària gestió documental.

Cartell anunciant l'acte
Joan Pérez i Montserrat Flores durant l'acte de presentació del llibre

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.