Presentació del llibre "Santa Maria de Bonrepòs. El monestir cistercenc del Montsant"

Cerca al Blog de l'Arxiu

E.g., 02/12/2020
E.g., 02/12/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Presentació del llibre d'Ezequiel Gort
Presentació del llibre d'Ezequiel Gort
Dimecres 26 Abril, 2017

L'Arxiu de Reus ha estat escenari de la presentació del llibre "Santa Maria de Bonrepòs. El monestir cistercenc de Montsant" d'Ezequiel Gort. 
El llibre versa sobre la formació de la casa de Santa Maria de Bonrepòs, a l'actual terme de la Morera de Montsant, una comunitat cistercenca, filla de de Santa Maria de Vallbona, exponent de l'expansió del monaquisme femení cistercenc a la Catalunya Nova al segle XIII.
La vida d'aquesta comunitat s'extengué al llarg de dos segles i mig (1210 - 1452) i hi destaca sobretot la presència de la reina Margarida de Prades, la qual en fou abadesa.
Aquest volum, presentat per primera vegada el dia 15 d'abril a Cornudella del Montsant, és el trecer volum de la col·lecció de la Carxana, pubicat per Migdia Serves Culturals.

Presentació del llibre d'Ezequiel Gort
Presentació del llibre d'Ezequiel Gort

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.