Presentació del punt de llibre de l'Arxiu

Cerca al Blog de l'Arxiu

E.g., 29/06/2020
E.g., 29/06/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Punt de llibre 2018
Presentació punt de llibre
Presentació de punt de llibre
Presentació del punt de llibre
Dilluns 23 Abril, 2018

Com ja comença a ser habitual, cada any, per Sant Jordi, l'Arxiu presenta un punt de llibre. Aquesta vegada, el motiu ha estat "la rosa".

Dos grups de l'escola Rubió i Ors (alumnes de 5è i 6è) han asisstit a una breu conferència sobre la simbologia de la rosa i la seva vinculació amb la ciutat de Reus.

Punt de llibre 2018
Presentació punt de llibre
Presentació de punt de llibre
Presentació del punt de llibre

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.