Presentació del punt de llibre de l'Arxiu 2021

Cerca al Blog de l'Arxiu

E.g., 09/06/2021
E.g., 09/06/2021
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Punt de llibre 2021
Dijous 22 Abril, 2021

Us presentem el punt de llibre que hem editat aquest any 2021. Com podreu veure s'hi ha reproduït una caplletra d'un manual notarial de 1574, concretament del notari Olives. Aquest manual es troba dins del fons de l'Escrivania Comuna.

És força habitual - sobretot en manuals notarials d'aquesta època - posar-hi inicials ornamentades. En la presentació que hem preparat us en mostrem algunes.

Punt de llibre 2021

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.