Presentació del punt de llibre "El cavaller de l'Arxiu", editat per l'Arxiu de Reus en motiu de Sant Jordi

Cerca al Blog de l'Arxiu

E.g., 01/12/2020
E.g., 01/12/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Punt de llibre
arxiu---punt-de-llibre-_1.jpg
Dimecres 26 Abril, 2017

L'Arxiu de Reus ha editat, per segon any, un punt de llibre. Si l'any passat el motiu va ser un drac - dibuix trobat a la coberta d'un protocol notarial del segle XIV-, aquest any el motiu triat ha estat un cavaller. El cavaller, que es troba també en un protocol notarial del notari Ramon Bosch de l'any 1367, monta dalt d'una cavall i branda una espasa. En les lletres que conformen la data hi podeu trobar "amagat" un drac.

Durant l'acte de presentació, Salvador Palomar, ha fet una breu xerrada sobre la simbologia del cavaller tot il·lustrat-ho amb diferents contes i llegendes. El públic, una cinquantena de nens i nenes de l'escola Rubió i Ors ha realitzat posteriorment una visita a l'Arxiu.

Punt de llibre
arxiu---punt-de-llibre-_1.jpg

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.