Procés de catalogació del fons Xavier Vidas Fargas

Cerca al Blog de l'Arxiu

E.g., 24/06/2020
E.g., 24/06/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

img_7319.jpg
img_7325.jpg
Fitxa descriptiva
Signatura del Mestre Vidal
Dimecres 20 Juny, 2018

El Gerard Moreno, musicòleg, és l'encarregat de catalogar el Fons musical del Mestre Vidal. Les obres es descriuen en una base de dades que conté tots aquells camps necessaris per a la identificació de la peça al més petit detall.

Aquesta fitxa ens permetrà exportar tot el catàleg a la base de dades de l'IFMUC en el moment en que es finalitzi el porcés de descripció.

img_7319.jpg
img_7325.jpg
Fitxa descriptiva
Signatura del Mestre Vidal

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.