Per Sant Jordi, l'Arxiu fa accessible el llibre "Aproximació a la història de l'Arxiu Municipal de Reus" a través de la seva pàgina web.

Cerca al Blog de l'Arxiu

E.g., 26/09/2020
E.g., 26/09/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Coberta del llibre
Dimecres 22 Abril, 2020
Per Sant Jordi, a l’Arxiu, un llibre i una rosa… Després d’uns dies en els que hem anat coneixent la història de l’Arxiu de la ciutat, l'Arxiu vol oferir una lectura del tot escaient per a tothom que vulgui aprofundir-hi més. Aproximació a la història de l'Arxiu Municipal de Reus, obra de l'historiador i arxiver Ezequiel Gort i Juanpere, ens fa viatjar a través del temps i ens explica amb tot el rigor històric la història de l'Arxiu de la ciutat, des de les primeres notícies que en tenim (del segle XIV) fins a l'any 2010, moment en que s'inagurà l'actual edifici.
El llibre, va ser publicat l'any 2011 dins la col·lecció Publicacions de l'Arxiu Municipal de Reus. 
Coberta del llibre

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.