Per Sant Jordi, un nou punt de llibre de l'Arxiu.

Cerca al Blog de l'Arxiu

E.g., 26/10/2022
E.g., 26/10/2022
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Punt de llibre de l'Arxiu
Punt de llibre de l'Arxiu
Punt de llibre de l'Arxiu
Divendres 22 Abril, 2022

Aquest Sant Jordi 2022, l'Arxiu ha presentat un nou punt de llibre. El motiu escollit aquest any ha estat el d'un signe notarial, concretament el del notari Bernat Carnicer, que es troba en el manual notarial de 1493. 

En el punt hi trobareu un codi Qr que enllaça amb un vídeo explicatiu i divulgatiu sobre què són els signes notarials i la seva evolució al llarg dels anys.

Punt de llibre de l'Arxiu
Punt de llibre de l'Arxiu
Punt de llibre de l'Arxiu

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.