Tercera Jornada d'Associacionisme i Cultura Popular. Els Carnavals

Cerca al Blog de l'Arxiu

E.g., 05/10/2021
E.g., 05/10/2021
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Cartell jornada
Programa Jornada
Dissabte 16 Març, 2019

Jornada organitzada pel Centre de Documentació del Patrimoni i la Memòria / Carrutxa i dedicada, en aquesta edició, a la festa que ha estat, i segueix sent, objecte de recerca i divulgació per a l’entitat: el Carnaval.

Es tracta d’una celebració que, a mitjan segle XIX, es configurava segons un model organitzatiu vinculat a les societats recreatives, culturals i socials que emergien en moltes poblacions. En aquesta festa, avui hi són presents les antigues o renovades societats, però que alhora també han generat noves formes d’associacionisme.

Amb motiu de la jornada, al vestíbul de l'Arxiu es podrà veure l'exposició «Ordeno, mano i disposo: Bans històrics del Consell dels Bulls del Carnaval de Gràcia». L’exposició restarà oberta des del 12 fins al 16 de març. A més, com cada any, les aportacions de la jornada es recolliran als Fulls de Treball de Carrutxa.

Cartell jornada
Programa Jornada

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.