Transferència de plànols (segle XIX-XX) de la unitat d'Arquitectura a l'Arxiu Municipal.

Cerca al Blog de l'Arxiu

E.g., 01/10/2021
E.g., 01/10/2021
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Preparació del trasllat dels plànols
Preparació del trasllat dels plànols
Preparació del trasllat dels plànols
Dilluns 02 Març, 2020

A principis de març es va efectuar el trasllat de 222 plànols de la unitat d'Arquitectura amb destí a l'Arxiu Municipal. Es tracta de plànols, alguns d'ells, de grans dimensions, entre els quals destaquen un plànol del terme municipal de Reus de l'arquitecte Pere Casellas (any 1904) de 20,59 x 17,78m, a escala 1:5000 m i, del mateix arquitecte també cal fer referència al plànol general  de la ciutat de 1893 (5,48 x 1,73 m). Ambdós de paper sobre tela.

De l'any 1932, destaquem el Plànol Topogràfic i geomètric de la ciutat i contorns. Oficina técnica de topografia Barcelona, les dimensions del qual són 2,09 x 2,09 m. Paper sobre tela.

Una vegada realitzada la transferència es procedirà a llur inventari i si és el cas, a una intervenció per part de la restauradora.

Preparació del trasllat dels plànols
Preparació del trasllat dels plànols
Preparació del trasllat dels plànols

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.